TREIDETREFLA

Despre mine

Numele meu este Marcu Alexandru Ionuț. Sunt cel mai rapid iluzionist român : în 2019-2020 cel mai de succes Start-up din domeniul meu, adică cele mai multe spectacole cu cei mai mulți spectatori în cel mai scurt timp. 

Dar lucrurile nu au fost întotdeauna roz. Fiindcă totul are un început. Nu m-am născut bogat. Și nu consider bogăția a avea cât mai mult ci a avea nevoie de cât mai puțin. 

despre

treidetrefla

Totuși am plecat de jos. Cea mai mare bucurie de peste luna era când venea tata acasa, lua salariul și ne lua câte o punga de semințe pe care o decojeam și o ascundeam în cutii goale de chibrite. Ne ajungea o luna, mie și fratelui meu.

Am crescut și am ajuns la primul concert. Vedeam persoane care trec de gardul de securitate și ajung la artiști. Ia autografe. Fac poze. Plângeam. Îmi doream și eu.  

Timpul a trecut și la 22 de ani am ajuns cel mai tânăr artist prezent în cel mai mare turneu național alături de cei mai mari artiști : Andra, Smiley, Connect-R, Cătălin Măruță, Andreea Balan, Laurențiu Duta, Proconsul etc.

A durat cam 10 ani. Știu ce greșeli am făcut. Știu prin ce am trecut și care sunt calitățile de care ai nevoie pentru a ajunge aici de 10 ori mai repede. 

Focus

experienta

  • semifinalist la romanii au talent 100% 100%
  • creator de spectacol 100% 100%

MAGIC

My Story

Impresarul auzise de mine printr-o cunoștință comună. M-a chemat la un spectacol să mă vadă. Știam că am o singura șansa. A doua zi m-a chemat în biroul său să semnăm contract pe 3 ani. 

Nu aș fi fost nimic din ceea ce sunt astăzi fără această experiență. Știu cum să “marchezi” într-o astfel de ocazie. Știu cum să fac asta din “foarfecă”. 

Vreau sa îți vorbesc despre secrete : cum îți controlezi emoțiile, cum scapi de tracul de scenă, astfel încât atunci când te întâlnești cu o ocazie să profiți la maxim de ea.

Mai mult decât atât știu totul despre emoții și controlul lor. Am terminat actorie și am avut ocazia la 22 de ani să joc într-un spectacol premiat la UNITER : “Caligula” în regia lui Laszlo Bocsardi. Două luni de zile am fost în prezența celui mai bun actor din România din punctul meu de vedere  : Sorin Leoveanu premiat de 3 ori la UNITER. Întotdeauna am căutat să fiu alături de cei mai buni dintre cei mai buni. Anturajul este totul apropo de evoluție.

Știu ce înseamnă imaginația și creativitatea : în liceu în clasa a 9-a am luat locul 2 pe țară la haiku – poezie japoneză iar in 2019-2020 am creat spectacolul “Îți mulțumesc, mamă!” de care sunt foarte mândru fiindcă dincolo de magie am putut să vin în fața publicului cu un puternic mesaj motivațional legat de cea mai importantă persoană din viața mea : mama. Fiindcă in viață oriunde ajungi nu trebuie să uiți niciodată de unde ai plecat. 

In 2013 am ajuns în semifinalele concursului Romanii au talent. A fost o experiență inedită fiindcă mi-a dat testul vieții apropo de emoții. În audiții l-am trecut cu brio. M-am oprit în semifinale dar asta m-a ajutat să fiu ceea ce sunt astăzi. Fiindcă asta m-a impulsionat să muncesc infinit de mult. Fiindca nu există nici o tehnica să stai jos și să aluneci în sus. 

După turneu, impresarul a vrut sa continuăm colaborarea dar am renunțat. Am vrut să nu depind decât de mine. În următorii ani, fiind 100% autodidact am realizat 5 turnee naționale, cap de afiș(iluzionism, mentalism, prestidigitație, mathemagic, street magic etc).

Zilnic continui să învăț și să mă autoeduc. Vreau să simți și tu ce simt eu de fiecare dată când în mai puțin de 30 de sec toți rămân Uimiți.

Ce conține site-ul? Toate secretele mele adunate astăzi pana la frumoasa vârsta de 30 de ani ca tu sa ajungi la succes de 10 ori mai revede. Experienta este o scurtatura. Depinde de tine drumul pe care vrei sa îl alegi.

K

7 ARTE sau PROLOG

K

Iluzionism

K

Street Magic

K

Mentalism

K

hipnoza

K

Prestidigitatie

K

Comedy Magic

de spectacole în ultimii 20 de ani

DE REACTII DIFERITE

DE SPECTAT0RI

Contact

Scrie-mi!

visionartdream@yahoo.com

Hai pe chat